monday..

Hej kära bloggläsare idag är det Måndag igen tråkigt hatar Måndagar! Men det var helt okej för jag vet att jag ska bara gå på Fredag också det är nämligen så att imorgon pyser jag med mina klasskompisar till Munkviken det ska bli fett kul asså taggar som attan! Så nu har jag packat lite sen ska jag hjälpa mamma och välja lite kläder det ska bli varmt visar det sig typ 20-25 grader så himla skönt då ska jag steka haha! Idag har jag varit med mina bästavänner och typ gått omkring på skolan och pratat om klassresan det blir skit kul ska sitta med Johanna i bussen, jätte roligt!
Och idag sa min fröken: Du får inte ta med dig kameran till skolan mer ... SUCK!!!
Det är lite stränga regler för en liten kamera så då kan jag inte fotta på skolan aja nu ska jag till Munkviken så då slipper jag gå i skolan jippi! Idag var det också skolfotto men det var sist av allt på dagen och det var väldigt drygt för vi hade gjympa innan så då tappade jag mina hårspännen och hela min frisyr vart kaos men sen räddade min bästavän Caroline mitt hår och gjorde en inbakad fläta super fin tack så mycket gumman! Dagens outfit: Blå klänning och ett vitt linne under och ett par jeans, mamma köpte den blåa och den ä super fin tycker jag tack så mycket mamma!
Sen efter skolan var jag med Johanna och vi gick hem till henne och drack milkshake och juice det var super gott Johanna var super bra på att göra milkshakes mums!
Sen så ringde Louise och pratade me mig och Johanna om klassresan haha! Sen gick jag hem för att jag skulle äta middag men det blev ingen god middag direkt haha.. tack iallafall för maten mamma!
Ikväll ska jag packa med mamma och sen så ska jag fara och köpa godis på godishuset med Johanna det blir roligt gött med godis till munkviken!
Men det var allt för mig ha det bra puss puss!
Ps. Jag kommer inte blogga på 2 dagar för jag är borta men sen när jag kommer hem så bloggar jag och berättar vad som hände där hihi..


Dagens bilder:

 Johanna super fin!

 Johanna & Caroline super fina!

 Min,Louise & Rebeckas!

 Rebecka sjukt fin!

 Mitt smeknamn haha!

 Finaste Louise!

 Coolbild!

 Jag på skolan inte fin menmen!

 alltid vi!

 Höst typ snart...

 min outfit!

det var allt för mig.. pusspuss


Söndag!!

Hej kära bloggläsare, igår så sov jag över hos Louise med Rebecka,Johanna och Olivia det var jätte skoj tycker jag vi såg typ en film och en halv det var roligt sen så var vi uppe ett tag till och snackade om 'MUCKLAN' hon fick i present det är en sådan grej som är med i pettson och findus och den är jätte gullig haha det var jag som köpte den!! HAHA.. Nu vill alla ha en sådan! Och idag på morgonen så väckte alla oss halv nio! Det var jätte jobbigt faktiskt att vakna halv nio när man hade varit uppe till halv 3 på natten.. Men jag och Rebecka låg kvar ett bra tag och pratade hih!
Sen igår så var vi också typ ute och det var några som stirra på oss som var typ lika gammla som oss och vi frågade varför och tillslut började en liten kille på 3 år kasta äpplen på oss och sen spotta han på Louise, stackars Louise!! Idag ska jag också gå på stan med Rebecka och Johanna och fika lite! Det var allt för i mig kanske kommer ett bonus inlägg! hare gött!

Dagens bilder:

 Jag... Fula jag..

 Gullegrisar haha!

 En muckla haha, sådan köpte jag fast blå o sötare..!!

 Johanna har klippt säg, sjukt fiin!

 Jag och Rebecka fiinaste Rebecka!


DET VAR ALLT FÖR IDAG HEJDÅ PUSS PUSS!


Lördag FEST!!

Hej idag är det Lördag och äntligen helg ! Idag så har jag varit med Rebecka vi var på stan och shoppade lite grejer hon köpte smink och jag köpte en present till Louise för hon ska ha fest och Jag,Johanna,Rebecka och olivia ska gå det ska bli roligt känner inte Olivia men det ska bli roligt att träffa henne men jag ska åka snart så kan inte skriva mer ha det bra puss puss!

 Jag idag!

ha det bra hejdå!


JAG Ä MED I CAROLINES TÄVLING Fototävling www.nezira.blogg.se

 till carolines tävling! <3

GÅ IN PÅ WWW.NEZIRA.BLOGG.SE   MAN VINNER BRA SAKER!<3


Fredag...

Hej idag igen! Idag har vi haft spanska det gick väldigt bra, vi hade alfabetet som läxa och jag klarade det!
Vi hade också engelska jag hoppas jag hade alla rätt... På rasten var jag med Louise,Rebecka,Johanna det var roligt saknar det men sedan nästa rast blev det bråk igen mellan mig och min bästavän vi har haft det svårt vi har kämpat för vår vänskap men allt har blivit fel och jag önskade man kunde vrida tillbaka tiden och börja om men allt har blivit så fel,jobbigt och bara vara ledsen hela dagarna saknar tiden... Men snart ska vi på läger så jag vill vara glad och det ska bli jätte roligt att vara där! Dagens outfit: rosa skjorta och jeans väldigt snyggt haha!
efter skolan cykla jag hem till Johanna där drack vi juice och kolla på TV väldigt kul!
Ikväll ska jag,pappa,stephen,olle och benjamin äta på restuarang det ska bli gott så jag har sminkat mig och bytt kläder! Bilder kommer.... ! Men det var allt för mig kommer ett bonusinlägg ikväll så får ni se hur vi hade det på restuarangen! ha det bra kram o puss alva!

dagens bilder:

 Jag hihi!!

 Saknar tiden...

 Min klädsel till ikväll!

Ha det så bra kram!


Torsdag...

Torsdag idag! Idag har det varit skola och det var inte den bästa dagen i mitt liv direkt.. Jag och min bästavän bråkade jag orkar inte förklara i detalj men vi vart vänner igen som tur var! Annars har jag varit med Rebecka,Johanna,Caroline,Hager,Louise fast vi vart lite ovännner men det löste sig vi pratade bara typ och  mina björn borg skor blev helt förstörda av vatten när vi skulle gå ner till en bäck och fånga insekter och sådant. Jag och Rebecka fångade tillsammans och hon fick upp ett grod yngel som vi döpte till Freddie den var jätte gullig, Caroline och Hager hade också fångat ett grodyngel som de döpte till Ollie den var också gullig! Men annars fångade vi bara tråkiga insekter och där vi fångade fanns det hallon så vi åt lite då och då! Sen till lunch fick vi någon äcklig soppa usch!!! Efter det hade några slöjd och andra hade matte och svenska och gissa vad jag hade jo, matte och svenska det var inte så roligt...
Sen det värsta var att de andra slapp typ en halv timma aav det.. Vi hade brännboll med 5:ans klass vi vann tror vi iallafall hhih! Efter skola följde jag Johanna hem och vi käkade popcorn och drack juice när vi kom hem det var jätte gott vi såg också en film som jag inte minns vad den hette! Men den här dagen har varit ganska bra!
Ha det bra hejdå!

dagens bilder:

 Jag,Rebecka,Caroline!

 Hager,Caroline det kallas kärlek! sötisar!!

 Emma och Louise HAHAH! snygga...

 Caroline,Hager,Johanna,Louise,Rebecka! SÖTA!!

 Jag, haha! Caroline tog fottot.

 Johanna, så himla fin!

 Min och Johannas fot!

  Ett öga på trädet läskigt men coolt !

  Hager borde bli modell sötast!

 Gott med Popcorn!!

  Juice gott!!

 Jätte bra film !!

 snygg bil!

 Lea Johannas marsvin! gulligt.

Det var aallt idag kram! återkommer imorgon!


Bonus inlägg!

 Nu kommer några bilder på min nya mobil!

 Min nya !

  Bara min!

 Jag o min mobil!


Bästa mobilen !! älskar den mest av allt!


Onsdag

Hej allihop! Idag har jag varit med mina kompisar på skolan vi pratade mycket om vår klassresa för vi ska på klassresa med klassen på Tisdag det ska bli verkligen roligt att åka på läger idag röstade vi med klassen vad vi skulle göra för aktiviteter det blev cast away,Disco,Kanot tror jag det blir skoj! Men vi for och hämta pengar hemma hos Rebecka men jag säger inte varför det är en hemlighet... Efter skolan var jag med Louise och Johanna först for vi hem till mig för att se hur min nya mobil såg ut fick en ny mobil idag den ä super fin rosa och ganska smal älskar den verkligen jätte mycket! Och sen efter det gick vi hem till Johanna hon hämtade pengar och så drack vi juice o käkade någon sorts macka som smakade vitlök den var supergod !  Efter det så  for vi till Louise pappas jobb och fikade vi fikade kakor och godis och vi drack varm oboy och en annan sak som typ hette cream kakoe typ den vaar super god jag drack upp nästan allt stackars Johanna som också ville ha men jag var jätte glups haha! Sen skulle jag gå hem och Johanna gick också hem för hon skulle på stan och jag skulle äta middag med pappa för de andra hade redan ätit. Dagens outfit: grå tröja med en tjej på igen haha men en annan sorts och jeans tights ! Men det här var allt för idag återkommer imorgon! ha det bra pussar & kramar alva!


Dagens bilder:

 mina skor och kläder.


 Jag påväg till Johanna.

 Johanna, kallt påvägen till skolan!

 Skolan ganska tråkig haha...


 Hager, super söt!

 Louise, Jätte fin !

 Louise lillasyster, jätte söt! Hon var på dagis!

 Inburad på dagiset.. stackarn!

  Puss, gulligt!


Det var allt idag kram kram!




Tisdag!

Hej gott folk! Idag har jag varit i skolan hela dagen, jag var med Louise,Rebecka,Johanna,Carro,Hager mina bästa vänner! Vi gjorde lite olika saker mest snackade vi! På skolan gjorde vi inget speciellt vi gick ner till katolska kyrkan där finns en bäck där fångade vi insekter inte så trevligt, men det var varmt och härligt väder!
Dagen outfit: Grå tröja med en tjej på från H&M, och ett par jeans vet inte var det kommer ifrån! Vi hade också musik och drama där lekte vi mördarleken haha, jag var dektertiv engång jag gissade rätt vem mördaren var haha!
På rasten spelade jag också lite fotboll men det gick inte så bra för jag hade mina inneskor som var försmå och hade klack haha. Efter skolan bestämde Jag,Johanna,Rebecka,Louise att vi skulle vara med varandra men det värsta var att vi åt giftiga bär 3 stycken och mamma sa att man kunde dö men jag tror att jag överlever! Men Louise fick ont i magen så hon fick gå till sin pappas jobb då gick jag,Rebecka och Johanna hem till Johanna och klappade hennes marsvin clara,Lea de är super gulliga! Sen såg vi en film och chearleader tjejer hihi hann inte se hela för det var middag och Stephen min systers pojkvän är här från england så jag ville träffa han också! Jag åt köttbullar och potatismos mums!
Men det var allt för idag, jag återkommer imorgon ha en bra dag! kramar o pussar alva.

Dagens bilder:

  När jag hade precis vaknat.




  Mina skor och min väska ( har gjort väskan )



  Johanna påväg till skolan med mig!



 Johannas namnskylt till bänken snygg!


  Johanna o Jag påväg till skolan.


 Ibrahim & Hager & Johanna söta!



 Hager,Rebecka & Johanna fina !


  Louise,Rebecka,Hager,Johanna sötnosar!


 Vår missbildade stjärna hihih !

  Nahoms rygg Messi hans favorit!

 En gravid pöjk hahah!


 Hager,Caroline,Jag fina småflickor!


det var allt för mig ha det bra !


välkommen till min blogg!

Hej jag heter alva o det här är min blogg!
det här handlar om mitt liv o mode o kompisar och annat smått och gott.
mina intressen är: fotboll,dans,musik,sjunga,shoppa,mode.
jag hoppas ni gillar min blogg!
bloggar varje dag om jag inte har något annat.
hare bra puss alva.


 Det här är jag alva!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0